Φωτιά Τώρα Σχινοσ - Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Maxh Me Ton Xrono Kai Toys Anemoys Video Eretikos Gr - Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση.

Φωτιά Τώρα Σχινοσ - Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Maxh Me Ton Xrono Kai Toys Anemoys Video Eretikos Gr - Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση.. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Μία δύσκολη νύχτα έχει μπροστά της η αττική με το πύρινο μέτωπο να συνεχίζει την καταστροφική του πορεία που ξεκίνησε τον σχίνο κορινθίας. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Η φωτιά έχει επεκταθεί λόγω των ισχυρών ανέμων και αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίν Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα.

Megalh Fwtia Twra Sto Sxino Korin8ias Apeiloyntai Spitia Newsbeast
Megalh Fwtia Twra Sto Sxino Korin8ias Apeiloyntai Spitia Newsbeast from www.newsbeast.gr
Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια. Η φωτιά έχει επεκταθεί λόγω των ισχυρών ανέμων και αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίν Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας πρόκειται για πυρκαγιά επιπέδου 5 και μία από τις πιο ισχυρές φωτιές της δεκαετίας, σύμφωνα με το meteo. Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι.

Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει οδηγήσει στην προληπτική εκκένωση έξι οικισμών ενώ, όπως επιβεβα

Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Προφανώς το ανακριτικό κάνει τη δουλειά του και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ σύντομα και αποτελέσματα, τόνισε. Συγκλονίζουν οι εικόνες καταστροφής στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της φωτιάς ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, επεσήμανε πως «θα είναι μια δύσκολη βραδιά».όπως είπε, έως τώρα έχουν καεί 20.000 στρέμματα δάσους από την. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει οδηγήσει στην προληπτική εκκένωση έξι οικισμών ενώ, όπως επιβεβα Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη έκταση» αναφέρει και προσθέτει: Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και δυτική αττική μετά τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας πρόκειται για πυρκαγιά επιπέδου 5 και μία από τις πιο ισχυρές φωτιές της δεκαετίας, σύμφωνα με το meteo. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής.

Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής. «είμαι εδώ από την στιγμή κιόλας που εκδηλώθηκε η φωτιά. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Σε μια δύσκολη μάχη με τις.

Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Oikismoi Prolhptikh Ekkenwsh Kai Sto Alepoxwri Topnews Gr
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Oikismoi Prolhptikh Ekkenwsh Kai Sto Alepoxwri Topnews Gr from www.topnews.gr
20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της φωτιάς ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, επεσήμανε πως «θα είναι μια δύσκολη βραδιά».όπως είπε, έως τώρα έχουν καεί 20.000 στρέμματα δάσους από την. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας πρόκειται για πυρκαγιά επιπέδου 5 και μία από τις πιο ισχυρές φωτιές της δεκαετίας, σύμφωνα με το meteo. Προφανώς το ανακριτικό κάνει τη δουλειά του και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ σύντομα και αποτελέσματα, τόνισε.

Μία δύσκολη νύχτα έχει μπροστά της η αττική με το πύρινο μέτωπο να συνεχίζει την καταστροφική του πορεία που ξεκίνησε τον σχίνο κορινθίας.

Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. «είμαι εδώ από την στιγμή κιόλας που εκδηλώθηκε η φωτιά. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας πρόκειται για πυρκαγιά επιπέδου 5 και μία από τις πιο ισχυρές φωτιές της δεκαετίας, σύμφωνα με το meteo. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση απειλεί τον οικισμό ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει δασική έκταση. Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη έκταση» αναφέρει και προσθέτει: Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Προφανώς το ανακριτικό κάνει τη δουλειά του και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ σύντομα και αποτελέσματα, τόνισε. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Ο καπνός από την κορινθία «σκέπασε» πολλές περιοχές της αττικής.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά έχει επεκταθεί λόγω των ισχυρών ανέμων και αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίν Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι. Νέο μέτωπο στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας η οποία πέρασε πλέον και τα όρια του νομού αττικής. Ο καπνός από την κορινθία «σκέπασε» πολλές περιοχές της αττικής.

Se Yfesh H Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias
Se Yfesh H Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias from www.naftemporiki.gr
Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε κορινθία και δυτική αττική μετά τη φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης από το Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει οδηγήσει στην προληπτική εκκένωση έξι οικισμών ενώ, όπως επιβεβα Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Εκκενώθηκαν τέσσερις οικισμοί, κάηκαν σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από σημείο κοντά στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και τώρα έχει κατεύθυνση προς το γαλατάκι, μακριά από την παραλία των λουτρών της ωραίας ελένης. Η φωτιά έχει επεκταθεί λόγω των ισχυρών ανέμων και αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίν Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας.

Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του σχίνου κορινθίας, καθώς η ένταση των ανέμων αγγίζει τα 8 μποφόρ, ενώ νέο μέτωπο δημιουργήθηκε στην ευρύτερη περιοχή σχίνου κορινθίας, η οποία πέρασε πλέον και.

Νωρίτερα, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της φωτιάς ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας, νίκος χαρδαλιάς, επεσήμανε πως «θα είναι μια δύσκολη βραδιά».όπως είπε, έως τώρα έχουν καεί 20.000 στρέμματα δάσους από την. 20.05.2021 | 17:32 φωτιά τώρα σχίνος: Φωτιά φωτιά τώρα φωτιά στον σχίνο μέγαρα κορινθία Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Μία δύσκολη νύχτα έχει μπροστά της η αττική με το πύρινο μέτωπο να συνεχίζει την καταστροφική του πορεία που ξεκίνησε τον σχίνο κορινθίας. Τι συνιστά η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. Η φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας πρόκειται για πυρκαγιά επιπέδου 5 και μία από τις πιο ισχυρές φωτιές της δεκαετίας, σύμφωνα με το meteo. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη έκταση» αναφέρει και προσθέτει: Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Συγκλονίζουν οι εικόνες καταστροφής στον σχίνο κορινθίας. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά, που απειλεί σπίτια, μαίνεται σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama